全球快消息!mcdonald_s

2023-04-05 02:00:58来源:互联网


(资料图片仅供参考)

一、题文

McDonald"s founders Dick and Mac McDonald started with their little drive-in restaurant in San Bernardion California in the late 1940s.But McDonald"s today serves 38 million customers each day 20 million of them in the USA .It"s about 23 000 restaurants in more than 100 countries around the world .It"s one of the world"s greatest business organizations with most restaurants world-wide. It"s one of the two most recognized and powerful brands in the world the other being Coca-cola the only soft drink supplier to McDonald"s today. It"s a growing company adding more than 2000 new restaurants to their system each year. They means a new McDonald"s will open somewhere in the world every five hours of every day .It produces sales of more than 31 billion a year and earns net income of more than $1.5 billion annually. McDonald"s opened its first restaurant in Beijing on April 23 1992.?QSC & V has been the foundation that built McDonald"s success. QSC & V stands for the McDonald"s means that they ensure their customers receive food products that are result of the best ingredients(成分) strict standards andprovenpreparation procedures(过程)so that they will be safe healthy andgreat-tasting.Service that"s fast and friendly has always been a foundation for success of McDonald"s principle .This means having the cleanest and freshest facilities(设备)—from the kitchen and dining-room to the rest rooms and parking lots. Value means low prices at McDonald"s. Today value is explained to be the total experience ?includes nice food friendly folks a clean environment quick and right service and fun!?1.The main purpose of the passage is to show.?A.the start of McDonald"s?B.the hardships of the builders of McDonald"s?C.the service principles of McDonald"s?D.McDonald"s success and its foundation QSC & V2.Which of the following is NOT true??A.Almost half of the customers of McDonald"s are foreigners.?B.Almost five new McDonald"s is opening in the world each day.?C.McDonald"s has put forward its four-word business principles recently.?D.From the very beginning McDonald"s offered fast and friendly service.3.What"s McDonald"s business philosophy??A.QSC.B.QCV.C.QSC & V.D.CQ & V.4.The underlined word “ensure” most probably means.?A.adviceB.suggestC.feel certainD.make sure

二、解答

1. 解析:本文的目的是为了展现麦当劳的成功及其成功的基础QSC & V。A、C两项只是文章所涉及的部分内容。B项是文章没有涉及到的内容。? 答案:D 2. 解析:麦当劳的四原则不是最近才提出来的,它一直是麦当劳成功的基础。在本文第一段第二句、第七句及第三段开头能找到与其他选项相符合的?内容。?? 答案:C 3. 解析:麦当劳的四原则是质量、服务、卫生、价格。它们的缩写形式是QSC & V。? 答案:C 4.解析:ensure一词出现在第二段第二句话中,意思为“确信”。? 答案:D

本文到此结束,希望对大家有所帮助。

标签:

上一篇:
下一篇: